;

sâmbătă, 17 decembrie 2011

vrajitoarele au talent

          fiecare cu talentul lui, cu naivitatea lui si cu prostia lui. vanzatorii de iluzii isi vaneaza  prada. supravietuieste cine poate. habar n-am ce fac exact vrajitoarele astea, asa ca imi dau cu parerea. vrajitoarele se gandesc ca daca ajungi la ele esti deja slab. afla de la tine ca nu-ti merge bine in si in, peste tot, ce mai, si pe urma cu o privire  uite, stiu io tot, mi-arata mie cartile si bobii te conving ca e mult mai grav decat te-ai fi putut gandi.
          Ma-ntreb de ce a rabufnit Oana Zavoranu atat de tarziu, cum sa dai 450000 de euro la vrajitoare?!mda, mie mi se pare exagerat, asta ca sa nu  zic nebuneste. Ma-ntreb ce sentimente incerci cand iti pune vrajitoarea un sarpe mare pe tine? Pai ce terapie e asta? Cum sa te vrajeasca aia ca sarpele alunga necuratul? Cum sa te convinga sa scrii cu mana ta sa-ti moara mama? Eu cred ca vrajitoarele ei se uitau la emisiunile la care participa Oana. Ce delira ea, a doua zi i le intarea vrajitoarea pentru ca asa este!  Mda, dupa ce intri in hora trebuie sa joci.
         Ma bucur ca a iesit in fata, poate vor intelege si altii nu fiti  prosti ca mine! sau poate vor ajunge sa se bucure de raul ei. Cred ca mai degraba  ar fi trebuit sa dea banii aia la psiholog sau la psihiatru.
          Ma gandesc ca trebuie sa ai talent, mult talent sa storci asa sume de la niste oameni. Si, se vede treaba ca, da, vrajitoarele au talent!
          Oana Zavoranu e unul dintre cei multi, care a avut curajul sa strige tare prindeti vrajitoarea! Ce-a mai ramas de facut? Oana, poate gasesti o vrajitoare samariteana!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu