;

joi, 12 septembrie 2013

Gura Portitei

        Pentru cine nu stie unde e Gura Portitei, va zic eu...e la capatul pamantului. Asta doar pentru ca eu stau departe, stiu. Din Satu` meu Mare am plecat spre Constanta (pauza vreo 4 ore), de acolo un microbus pre Jurilovca si de acolo cu un vaporas, o ora jumatate :); in total vreo 26 de ore.
        N-am vrut sa ma uit dinainte cum e acolo ca sa ma pot bucura mai tare. A fost fun de la inceput, de cum am intrat in camera cinci oameni se agitau sa scoata sarpele, sarpe de apa, cam de vreun metru. :) Lor le place sa stea deasupra usii, cand deschizi sa iti pice in cap, it`s fun! Cine a avut 8 s-a distrat grozav! :D Camera faina, cu un balcon/ponton spre lacul Golovita, de acolo veneau serpii. Apoi era o limba de pamant si ajungeai la mare, la plaja. Foarte curat si multa liniste.
       
La Gura Portitei sunt trei terase, un restaurant si o piscina. Nisip, mare, scoici, broaste, pescarusi, serpi, pisici, tantari...


           Gura Portitei e un loc in care vreau sa mai merg. Recomand.
Avem o tara frumoasa!

2 comentarii:

  1. Ralu, si eu m-am distrat grozav cand ti-am citit articolul. Parca iti auzeam vocea cum povesteai. Scrii fain. Yuuuhuuu! ;)

    RăspundețiȘtergere