;

miercuri, 1 iunie 2011

Cum a fost la concertul Roxette?

Luni 30 mai 2011,
           O zi pe care am asteptat-o de mult, tare de mult. O zi lunga si super. Am pornit de dimineata din Busteni si ne-am oprit la aeroport. Aici pustiu. Adica noi, trei fani. Era si presa pe acolo. Apoi au mai venit si altii :D, ooookkkk.M-am speriat ca nu s-au organizat la Bucuresti. Se anunta ca a aterizat avionul. Ne-am organizat oleaca la fata locului, niste banere, inscriptii, mesaje de bun venit pentru Roxette. Noi n-aveam numai "We love Roxette", nici flori ca nu ne gandeam ca o sa ajungem la aeroport, dar am ajuns :). Ii asteptam cu drag. Cu multe emotii. Ne-anunta niste loooseri ca nu ies pe unde ii asteptam noi ci pe poarta VIP. Ce-o mai fi si aia, God knows… in fine, am luat-o la goana prin parcare, mama cum am mai fugit, si ne-am intors inapoi ca era o alarma falsa. Asteptam sa iasa. Se mai intrezareau printre usi si de fiecare cand se deschidea usa izbucneau niste chiote Marrrriiiieee, Peeeerrrr :D!!!
            Ehhh, si au venit Per si Marie :D. Am inceput sa cantam La multi ani pentru Marie, si ne indreptam in ritmul lor catre iesire. Super emotionanta reactia lui Alexandru. Inca imi rasuna, Marrrriiieee u r so beautiful! :D Marie I love u since I was 8! Si alte lucruri magice care ar topi inima oricui.:D S-au bulucit cu totii pe masina in care intra Marie. Per a intrat in masina lui si filma. Stateam la un metru de Per. I-am zis Welcome in Romania! Si mi-a multumit. Eram toata un zambet.-am facut poze. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca o sa ajung la aeroport si ca o sa stau asa de aproape de ei. Suuuupppppeeeeerrrr!
           Apoi am plecat sa lasam masina noastra. Si ne-am intalnit cu fani in parcul Izvor. Si fanii astia au venit insotiti de cei care ii acompaniaza pe Per si pe Marie. Niste oameni super calzi, am povestit tot felul de lucruri cu ei. Inc-o data, incredibil. :D Am stat la povesti cu ei si ne-am plimbat prin Bucurestiul istoric, cam o ora jumate. Ne-am despartit desi isi doreau sa stea si la o cafea cu noi dar noi n-aveam timp, ne pregateam de marele concert :D!!!
             Ok, in drum spre concert izbucneste ploaia. Oooooooo, ploua cu trei galeti, asta da ploaie! Bine, am venit pregatita ca se anuntase ca va ploua. Dar cand am vazut cum ploua… dezarmant. Ne-am oprit intr-o benzinarie si aici ne-am intalnit si cu alti fani. Bucuria revederii :), poze, chiote, imbratisari. Ploua in continuare cu trei galeti! A tunat o data… ingrijorator de tare :P! In fine, aici ultimele pregatiri. Am intrat la concert!!!
            A cantat in deschidere VH2, frumos, n-am ce zice, dar asteptam sa vina Roxette!
           Siiiii, ROXETTE a venit! Aveam bilete in randul 1 si culoarul dintre scaune si scena s-a umplut de fani. Prin urmare ne-am urcat pe scaune. Stiu ca nu-i frumos… Mii de scuze pentru cei din randul 2- … Mie pe scena Per si cu Marie mi s-au parut incredibili. Multa energie. Multe zambete. O buna legatura cu publicul. Au cantat super-super-super! Atmosfera de acolo pur si simplu minunata. S-a cantat la multi ani pentru Marie, au fost baloane colorate pregatite pentru piesa Joyride, eu am uitat ca aveam si eu balon :D, eram prea absorbita de ce se intampla pe acolo, mesaje cu inimi si stele. Au aratat foarte bine! Mi-a placut foarte mult publicul, foarte cald, se canta una-ntr-una, sper ca asta a fost cel mai tare concert din tur :P! Eu am cantat incredibil de multe versuri, am urlat si am fluierat dar imi revin eu…
            Apoi dupa concert ideea era sa stam la o poveste.Planul A, la McDonald`s. Am ales planul B, cu mersul la hotelul lor, ideea era ca se face o serenada pentru Marie si Per! Si uite asa, cu un microbus ne-am indreptat catre hotel. Ideea cu microbusul pregatit pentru ei, un cearceaf pe care scria…Charming School… Super ideea, bravo Mixella! Am strabatut Bucurestiul cu microbusul, muzica la maxim, urlete si fluiere si am ajuns la hotel. Acolo am tot asteptat sa vina, si au venit … mai intai Per care n-a stat la povesti si apoi Marie. Iar i-am cantat Mariei La multi ani! Iar poze. Iar emotii mari. Am primit un autograf de la Marie :).
             Ehhh da, acum era momentul sa mergem la o poveste, nu stiu unde am fost la bere, berea super! Am dormit doua ore jumate si am pornit catre Satu` meu.
             What a day & night!

PS: Cum a fost la concertul Roxette? Pai cum sa fie? Suuuuppppeeerrrr :) 
      Calde multumiri Mixella!


2 comentarii:

  1. Tot ce stiu e ca la bere am fost in Lipscani, cum se numea localul, nu stiu... cum a fost berea, ma oftica pentru ca nu stiu... dar eu am baut un ceai tare bun, asta pentru ca ma durea inca stomacul de la atatea emotii!!! =)
    A fost o super zi, yep!!!!! ROX ON!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa cred ca ai fost la Bucuresti si nu ai trecut si prin satul meu...sau macar sa ma anunti ca vii la Bucale ca poate faceam si eu o escapada...lasa ca am eu timp sa te cert la Timisoara.
    Ma bucur ca te-ai distrat. ne vedem curand!:*

    RăspundețiȘtergere