;

joi, 8 mai 2014

DeliveringLife -"Gala oamenilor" la Satu Mare

         Gala oamenilor - un eveniment marca Andrei Tudose, marca www.deliveringlife.com a fost adus si la Satu Mare prin implicarea Asociatiei ACT 4 U. 
          Ce inseamna "Gala oamenilor"...e un moment in care oamenii obisnuiti, devin vedete pentru o clipa, trec pe covorul rosu, inconjurati de oameni care ii aplauda, ovationeaza, fac fotografii si daca se incinge jocul poti sa ceri si autografe :). Gala oamenilor e despre oameni frumosi, impreuna! Gala oamenilor iti aduce aminte "ca esti minunat", "esti apreciat", "esti frumos", "faci o treaba excelenta" , te scoate din cotidian si iti aduce cel putin o clipa de fericire.         
           Ieri, intre orele 15-16, trebuia sa aiba loc evenimentul "Gala oamenilor" in fata unei fabrici, din  motive obiective evenimentul nu s-a mai putut desfasura acolo.  Asa ca grupul de entuziasti se repliaza si ufff, daaa, s-a "livrat fericire" si la Satu Mare! :D.      
                       

        Alaiul s-a deplasat spontan si s-a oprit in fata Serviciului de Stare civila, a pus covorul rosu si a aplaudat si ovationat oamenii care intrau sau ieseau din institutie.  S-a intamplat ce trebuia sa se intample :)

          Mi-ar fi placut sa vad gala in fata unei fabrici, cred ca ar fi fost multa, multa emotie, cred ca si oamenii de acolo s-ar fi bucurat sa fie apreciati, valorizati si sa stie sa "fac o treaba excelenta", ca "esti minunata", ca oameni obisnuiti ca si ei au ganduri frumoase pentru ei.
           A fost un moment foarte frumos. Felicit Asociatia ACT 4 U pentru ca s-a implicat, pentru ca a adus si la Satu Mare acest eveniment inedit.Felictari voluntarilor. Ati fost minunati..Felicitari si la mai mare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu