;

miercuri, 22 ianuarie 2014

S-a prabusit un avion si iarna e de vina

           Mda, stiri rele, zilele astea pe toate canalele se vorbeste despre un accident de avion. Autoritatile au reusit in 6 ore sa ajunga la avion, in conditiile in care existau niste telefoane mobile si zice-se poti fi localizat rapid dupa telefon. Ei bine nu, nu in Romania.Capacitatea de reactie a autoritatilor romane lasa de dorit. Au murit doi oameni. N-are rost sa gandim cu poate, oamenii aia nu se mai intorc. Are rost sa vorbim despre autoritatile romane, oameni platiti din bani publici care nu-si fac treaba cum trebuie si declara linistiti ca au actionat conform procedurilor. Are rost sa vorbim despre ce va fi data viitoare. Are rost sa facem scenarii catastrofale...terorism, cutremure...
          6 ore pentru niste teroristi daca si-ar pune in cap sa distruga ceva, nu-i prea mult? 
         Mda, pentru cei ce se tem ca sunt ascultati/monitorizati...respirati si ganditi pozitiv, n-o sa va prinda nimeni, pentru ca nu-i cine. 
         Mi-ar fi placut sa aiba alt sfarsit povestea asta. Eu cred ca pilotul a facut minuni. Exista supravietuitori. Pentru ca trebuie sa fie cineva de vina...Iarna e de vina (de era vara nu mureau de frig, logic) si in rest, nimeni...ca doar s-au respectat procedurile!!!
           Hai ca m-am enervat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu