;

joi, 21 martie 2013

Plantăm fapte bune la Satu Mare

          Anul trecut am fost la plantat de fapte bune... adica de copaci si a fost super! :) Anul asta se face iar plantare si sunteti invitati cu mic si mare la Ardud. O sa fie fain, o sa va distrati, o sa faceti o fapta buna! De fapt, mai multe ca o sa plantati mai mult de un copac, stiu eu :)! N-o sa va puteti abtine :D.

Evenimentul l-au anuntat pe facebook, de acolo am primit si eu invitatia, uite aici detaliile:

"După actiunile reusite din anii trecuti, in cadrul carora s-au plantat cu ajutorul a 315 voluntari, 35.000 de puieţi pe 7 ha de teren agricol degradat din Ardud, Satu Mare, anul acesta revenim cu forte proaspete cu o noua plantare de completare in data de 6 aprilie 2013. Completam 5,8 ha cu 3000 de puieti.

Te invitam sa vii la aceasta actiune de plantare, iar in fiecare vara timp de 4 ani la actiuni de ingrijire a puietilor plantati. Impreuna vom vedea cum creste padurea noastra din Ardud.

Pentru a realiza această acţiune avem nevoie de implicarea ta!

Devino voluntar în acţiunea de impadurire din Ardud, Satu Mare şi înlocuieşte indignarea pe care o simţi faţă de dispariţia pădurilor cu o acţiune concreta: creste o pădure si rezolva o problema concreta a comunitatii locale!

Inscriere:
Dacă vrei să "pui rădăcinile" unei păduri alături de noi, înscrie-te completând formularul de la acest link http://tiny.cc/plantamfaptebuneArdud

Logistica :
Vom asigura transport si unelte pentru cât mai multe persoane, dar daca ai posibilitatea sa te deplasezi pe cont propriu, ne este de real ajutor.

Alte intrebari :
Dacă ai întrebări, trimite un mail la adresa satumare@plantamfaptebune.ro

Pentru mai multe detalii accesează pagina de facebook: www.facebook.com/PlantamFapteBuneinRomania

Donatii :
De asemenea, dacă nu poţi ajunge la plantare în data de 13 aprilie, poţi susţine mişcarea prin donaţii pe adresa http://plantamfaptebune.ro/implica-te/doneaza/


 So, ne vedem acolo? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu