;

vineri, 17 februarie 2012

Anul editorial satmarean 2011

            Azi, mare sarbatoare la noi in Sat`!
          Biblioteca Judeteana Satu Mare organizeaza manifestarea "Anul editorial satmarean 2011 : Editia a XIII-a", la Centrul Multicultural Poesis, de la ora 11, o sarbatoare a cartii, un prilej de intalnire a autorilor si a editorilor satmareni, deopotriva.  
        Cum arata anul editorial 2011? Daca e vremea bilanturilor... comparativ cu anul editorial 2010, numarul publicatiilor (carti, reviste, documente audio-vizuale) a scazut, cu aproximativ 100 de titluri. Fiind an de criza, este explicabil. 
          Daca aveti placerea de a rasfoi carti frumoase si noi (ce inca mai miros a cerneala), daca vreti sa stiti ce au tiparit autorii satmareni in 2011, daca vreti sa va intalniti cu scriitorii, daca vreti sa stiti cine ia premiile, daca doriti sa primiti gratuit catalogul expozitiei dedicat acestui eveniment + ghidul bibliotecii... atunci prezenta este OBLIGATORIE :)
          Sunt asteptati cu drag autorii, prietenii cartilor, prietenii bibliotecii! Hai si tu!!!
          Ne vedem acolo! :)
Later edit: a fost cum ziceam mai sus. chiar mai mult. cine n-a fost... sa vina la anul. neaparat :) apoi s-a lasat cu povesti. cu muzici faine la chitara, cu Tavi Bud. o zi frumoasa :). un eveniment By Biblioteca Judeteana :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu