;

marți, 18 martie 2014

Ti-ai rupt mana? Stiu eu ce-ti lipseste!

          Oamenii au diverse curiozitati si pun tot felul de intrebari. Iata, niste oameni inteligenti si creativi au gasit o solutie MINUNATA, ca sa mai scurtezi intrebarile stupide...de genul ti-ai rupt mana? ti-ai pus mana in gips?asta e gips? cand pentru multi e cristal clear... si cate or mai fi, please help me, cine a avut ceva in gips de curand sa zica pentru ca stie mai bine!
          Gasesc ca transmiterea mesajului prin desen scurteaza cel putin doua intrebari per om intalnit, ceea ce statistic cred ca da bine pentru ca nu toti oamenii traiesc izolati, in varf de munte sau la manastire.
          Plus ca, pentru cei uimiti, care nu pot verbaliza, desenele sunt graitoare!
          
          Si apoi, pentru cei ce empatizeaza in mijlocul drumului, necunoscuti, e de ajuns sa stabilesti un contact direct cu empatizantul si o  usoara inclinare spre desenul ce indica "sursa gipsului".
         Cum eu am un pirahna acasa, domnul M(itzu) gasesc aiurea ca nu e desenata o pisica si, daca pana aici eram de acord cu cumpararea acestui produs, nu pot decat sa sper ca pentru modelele de mana dreapta :D exista si cu pisica, in caz ca doamne fere` il apuca si inspira pe Mitzan! 
             In concluzie : Zic, mai bine, sa fiti sanatosi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu