;

joi, 3 mai 2012

Bicicleta mea

         mi-am luat bicicleta. de la piata de vechituri. nu-mi trebuia una performanta, voiam una cu doua roti care sa se invarta. mi-am luat una cu mai multe viteze cum nu-mi trebuia. aia care imi placea, estetic vorbind, era de copii. un pic mai infantili ca mine :P. da, exista. 
        n-are claxon si nici cos. cos mi-ar fi placut sa aiba. o sa aiba. asta nu se pliaza, ca ma si vedeam in varfu` dealului cu ea dar, acum stiu ca-mi trebuie un portbagaj pe masina. sa caram bicicletele. ciudat... cate probleme poa` sa faca o bicicleta. 
        asa ca...juma de ora in zilele cu chef, la ceas de seara, daca aveti vreun caine pisorcos si vreti sa il alergam :) ... 
        am fost deja de doua ori cu ea, duminica si ieri seara. frumoasa senzatie:)

3 comentarii:

  1. de ce nu bagi bicicleta in coș, daca tot vrei unul hahaha, bicicleta cu cos este pentru cand mergi la piata, pentru masina iti trebuie si alta bicicleta :D
    Eu am trei, si cred ca am avut vreo zece, suisse, lori, calu”, madame gisele, parpanghel, cristina, mișu, greieras, fiecare cu personalitatea ei, iar prin mainile mele, au trecut sute.
    Pe strada nu intorc capul dupa femei ca nu este civilizat, dar dupa biciclete crede-ma ca ma uit.
    Concluzia, bicicleta nu trebuie privita doar ca o bicicleta roti care se invart, pedale-frana ci ca si ceea ce pot face cu ea, partener de nadejde (sau nu)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa :), bine ca nu trebuie sa schimb si masina acum :D! `poi sa-ti traiasca si sa te duca unde vrei tu. imi place ca le cheama cumva. Asta Parpanghel cum o fi aratand de-o cheama asa? Poate fluieri dupa ele? :)
      Da, concluzia o stiu si eu, sper sa nu ma lase pe undeva :)

      Ștergere
  2. Bicicletele de pe http://www.velopediashop.ro/11-biciclete-de-munte par foarte bune

    RăspundețiȘtergere