;

vineri, 10 august 2012

Bijuterii muzicale cu artificii :)

           Aseara la Satu Mare, in piata din centrul orasului, Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti" - Satu Mare a organizat un concert simfonic foarte fain "Bijuterii muzicale cu artificii". In aer liber. Acces gratuit.  Evenimentul a fost organizat în cadrul Zilelor Culturale Sătmărene 2012 de Primăria municipiului Satu Mare în colaborare cu Centrul Cultural G.M. Zamfirescu şi filarmonica satmareana.
         În program: Delibes - Mazurka din baletul ,,Coppelia", Rossini - Finale din uvertura ,,Wilhem Tell", Chopin - Poloneza în La major, Brahms - Dans maghar nr. 2 în re minor, Strauss - Radetzky mars si altele. Dirijor: Franz Lamprecht. 
          S-au strans foarte multi oameni, cateva mii (tare m-a mirat lucrul acesta) si atmosfera a fost incredibila. Aplauze pe ritm, bisuri si incantare pe fetele oamenlor. A fost un eveniment cultural reusit si m-am bucurat sa vad atat de multi oameni doritori de frumos. Mie muzica mi-a mers direct la inima. Si, ca si cum asta nu era destul, niste piese au fost insotite de artificii ce tineau ritmul :). De artificii s-a ocupat Alex Stanciu. Fain :).
Sa bata o piata intreaga din palme pe ritmuri de "Radetzky mars" what a nice feeling :) :) :) si sa scanteie si artificiile, pur si simplu minunat. In spatele nostru era un copil fericit de-a dreptul :D. uau si uau :D. 
         mda, am plecat de acolo cu o stare de bine,  de foarte bine :)
         PS: na, zi faina sa ai si, daca se mai organizeaza asa ceva, sa nu cumva sa stai acasa!!! ti-am zis, a fost super :)

2 comentarii:

  1. In oceanul cenusiu al grijilor cotidiene, seara de ieri a fost o oaza de armonie, de frumos la superlativ! Artificiile se reflectau bogat in ochii celor prezenti iar muzica facea sa vibreze corzile sensibile din sufletele spectatorilor de toate varstele...Multumim celor care au facut posibil acest eveniment si asteptam cu nerabdare urmatorul. Maria

    RăspundețiȘtergere