;

sâmbătă, 23 iunie 2012

Adrian Nastase si televiziunea...

           ma enerveaza mass-media din Romania. da, am inteles ca Adrian Nastase a primit pedeapsa cu inchisoarea, ca e un moment istoric si ca trebuie discutat despre asta. si ca omul a clacat si ca a incercat sa se sinucida. si ca unii cred ca-i facatura. si ca altii cred ca e pe bune. si ca multi il considera vinovat pe Traian Basescu. da, ca Traian Basescu l-a invatat si instigat "fura, fura!" ca-n filmuletul cu MO si cu Foca cand ziceau ei "apasa-l, apasa-l!". Si da, Traian Basescu e mama tuturor relelor posibile din Romania. si nu numai. a zis si Ponta. si cum zice Ponta, asa e, fara comentarii.
            mda, mi se pare aiurea ca Ponta iese cu niste declaratii de genul "sper ca Traian Basescu este fericit". Pot  intelege ca omul Ponta are parerea asta dar  nu si premierul Ponta. 
            nu stiu cine si daca cineva se poate bucura de situatia in care se afla Adrian Nastase. Pe mine gestul lui m-a mirat foarte tare. Si l-am inteles. Nu sunt de acord cu gesturile astea extreme dar cred ca cei care recurg la asta stiu ce e mai bine pentru ei. Si e dreptul lor. Egoismul lor, cand lasa in urma niste oameni traumatizati, asta nu il inteleg. 
          M-a enervat avocatul lui Nastase care a vazut un act de demnitate in sinucidere. Comme on! Cum sa zici asa ceva. Adica, pentru cine? Hai sa-i reparam self-esteem-ul lui Adrian Nastase? esti eroul nostru. super hero, chiar. adica ai supravietuit. sau cum?
         mda, ziceam ca ma enerveaza mass-media din Romania. de ce atatea stiri, breaking news si cretinisme? lasa-i dom`le pe oamenii aia in pace, ce vor sa stie oamenii cum se simte familia dupa acest nefericit eveniment? cum naiba sa se simta? excelent! sunt fericiti. e un eveniment unic. adica pentru unii. altii mai au o sansa. la viata sau nu.
          cred ca Adrian Nastase este vinovat si ca trebuie sa plateasca. altii fura o gaina si sunt inchisi rapid. altii o lalaie pana se prescrie... 
          imi pare rau ca n-a stiut cand sa se opreasca. un om la valoarea lui n-avea nevoie de banii aia. parerea mea. si da, La multi ani! ieri a fost ziua lui. sper sa se faca bine si sa gaseasca motivatia pentru a trai. lumea e a celor tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu