;

marți, 8 ianuarie 2013

Alarma care nu (mă) alarmează...

          mda. n-am fost niciodată fun gadgeturi. toate chestiiile cu butoane mă lasă rece. n-am nicio bucurie să instalez posturi, să umblu prin meniuri să vad ce știe ”face” tv-ul, laptopul, ipad-ul, mp3-ul, telecomanda, aparatu W... Îmi place cum se entuziasmează alții  și îi las să se joace și să-mi zică și mie numai ce mă interesează. Mda, nu zic, citesc și eu cărți tehnice sau indicații prețioase dar numai dacă... ”if necesarry”.
         Am primit un telefon deștept și ca tot omul resposabil... mi-am pus alarma să sune. Nu mai zic (la nimeni :D) că și asta a fost incredibil de greu că, în prima zi,  am găsit de unde și după aia n-am mai găsit de unde. Curat X files. Acum știu de unde! dar ... într/o zi sună, în alta nu... face cum vrea și eu numai nu pricep ce e cu el... Adică e programat pentru toată săptămana. La aceeași oră. El, tembelul, sună când vrea!!!
         Aseară am făcut niște experimente... și... concluzia este că dacă e închis telefonul atunci alarma nu pornește. Păăăi, de ce? Tre` să se poată și când e telefonul închis. Adică toate telefoanele mele știau asta și ăsta deșteptu` NU? Sau ce nu fac bine?
          Na, n-am întârziat decât de două ori. Rezonabil. Nu? 
          P.S. am vrut numai să-l fac de rușine! :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu