;

duminică, 9 iunie 2013

Paranoia noastra

        Paranoia e inca o chestie care ma fascineaza. Din pacate chiar cunosc doi paranoici si lucrurile sunt grave pentru cei din jurul lor, pentru ca paranoicii nu-si dau seama ca sunt paranoici si persista in a se victimiza. 
      Cred ca toti oamenii au o doza de paranoia. Adica li se pare ca  nustiuineseuitaurat, ca nustiucareiigasestenodinpapura,ca stiuiocinevorbesteuratdespre sau ca nuispunnumelearecevacumine.
          Na, acum nu suntem toti buricul pamantului sa fim mereu eroii povestilor, privirilor si zambetelor pe sub mustata! Paranoicii au tot felul de previziuni :), de cele mai multe ori amuzante. Iubesc sa le ascult la o bere. Partea naaasoala cu previziunile paranoice e ca uneori ele se implinesc. A, da, si atunci nu mai poti decat sa zici: aha, nu esti paranoic/a ! Mai bine erai :). (multumesc pentru lectia de paranoia :) )
         In concluzie, daca ai pe cineva in preajma sa te traga de maneca si sa iti zica "esti paranoic/a" e minunat! Daca nu, poti declansa diverse furtuni si sa te enervezi pe urma ca esti ud. 

PS: nu mai stiu cum era, mai trebuia sa multumesc o data? :D cui?          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu