;

joi, 4 aprilie 2013

Da boxele mai tare, e Chemistry !

          Azi Aylin isi lanseaza o piesa noua exclusiv in blogosfera :). Eu fiind "blogosferica" am zis ca da, pun si eu piesa (videoclipul) la 12 fix (fix-fix) pentru ca mie Aylin mi-i tare draga.
          Asa ca... la ora 12 fix, fii pe faza!!! cea mai tare piesa, Chemistry e numai pentru urechile tale. Piesa asta e faina. E cantata pentru sufletul meu, cu multa emotie. Am zambit neintrerupt si la mine putine muzici au efectul asta... Imi place :)
         Videoclipul e demential, un peu retro, jazz si voie buna :)... it`s simple, it`s CHEMISTRY!
 
Chemistry :)!!!




PS:  "Prima data cand asculti "Chemistry" te gandesti in mod sigur la fustitele anilor '50, la pasteluri si la coafuri in stilul american housewife... Ei bine, eu am ales sa facem un scurtmetraj "film noir". A pornit de la ideea lui Vladimir Dembinski, regizorul clipului, care a venit cu aceasta poveste, si care mi s-a parut minunata pentru ca vine drept contrapunct la piesa, o completeaza exact cum trebuie si astfel evitam pleonasmul. Sper ca si publicului sa-i placa la fel de tare cum ne place noua. " a declarat Aylin
        Piesa asta face parte din primul album din cariera solo alui Aylin, un album de jazz-pop, ce va contine 9 piese semnate de compozitorii Alex Burcea, Elena Morosanu, Ciprenko si Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast si un bonus track, Better, piesa cantata de Vicky Red impreuna cu Aylin. 
       Albumul se lanseaza in 11 aprilie! 
         Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu