;

sâmbătă, 15 septembrie 2012

La Bucuresti, noaptea :), inghetata turceasca

          Iarna nu-i ca vara si ziua nu-i ca noaptea. uneori oamenii ma intreaba despre Bucuresti, daca-i frumos sau nu? eu zic ca da. intotdeauna. nu mi-as dori in mod deosebit sa traiesc intr-un oras atat de aglomerat dar mi-as dori sa am acces la atatea evenimente. uneori ii invidiez din toata inima, sincer :)
         Ne-am plimbat seara prin Centrul vechi si pe Lipscani a fost o incantare :) chiar daca era foarte tarziu, strada forfotea. terase pline de oameni veseli ce stateau la povesti. muzici si rasete, spectacole, inghetata turceasca... si omul cu flasneta... 
        Inghetata turceasca... hehe, era un pusti care voia sa manance inghetata. Si vanzatorul, un ghidus. Se juca cu inghetata. O da, ba nu, n-o da! Vanzatorul avea ”o sabie maaare”  si cu ea scotocea prin cuve, iti lipea toata inghetata din cuva, se razgandea, se facea ca ”te taie” cu sabia, te stergea la gura cu servetelul, se facea ca o scapa pe jos sau ca te-a manjit pe haine. Sau te facea sa intinzi mana de cateva ori pana sa te vezi de-adevaratelea cu inghetata in mana...Mai dadea si cu sabia in niste clopotei, din cand in cand, de te innebunea, nu mai stiai la ce sa fii atent. 
         Noi, spectatorii, eram cu gura pana la urechi, frumos spectacol. Mda, se juca frumos cu tine si cu nervii tai (daca te tineau, eu inca ma mai mir ca n-a plans copilul asta) :D. 
          Distractia continua. 
          Despre omul cu flasneta, maine. Foarte frumos :)
          La Bucuresti m-am intalnit cu oameni faini. zi si noapte :D.
          :) Hai, saluuut :)

Un comentariu: