;

duminică, 9 septembrie 2012

Gradina zoologica de la Nyiregyhaza

            am fost acolo ieri. ce incantare :) informatii gasiti aici
ieri dimineata am pornit catre Nyiregyhaza, destinatia Zoo. cam 110 km de Satu Mare. Am vazut o gramada de animale, reni nu am vazut asa ca banuiesc ca n-am vizitat tot :). Gradina e foarte mare! Mi-a placut ca animalele nu stau inghesuite si pareau si bine hranite.
           O gramada de animale aveau pui, tigrul, leul, hipopotamul, foca..., pe cusca era desenata o barza si era scris cand s-a nascut puiul :). Am hranit cu mana mea niste lame :D care erau foarte haioase si niste capre. Asta nu-i lucru putin pentru un orasean =)). Am vazut un elefant enervat de niste rate :D, era ora lui de baie si sa-l intelegem, dadea dupa ele cu trompa prin apa :D... Erau o gramada de maimute. Mi-o placut de unele tare de tot. Mamicile isi grijeau puii.Ii tineau de coada. Cum se ridica mama, cum tara puiul prin praf pana se catara pe ea apoi ii dadea drumul, cand se aseza iar il prindea de coada :D. Erau niste pinguini cu touch screen :D, se zbenguiau in bazin si daca le faceai semn cu degetul veneau si se miscau dupa mana ta, cum zieam touch screen :D. 
              Am asistat la un spectacol cu pasari, trei papagali si o bufnita. Un papagal stia "sa faca cu mana" :) ! 
mda, mai la toate animalele ar fi ceva de zis, tare fain a fost. Recomand. Pentru copii se pot inchiria niste remorci sau poti veni cu ale tale de acasa, exista multe restaurante si toalete curate. Am facut o groaza de poze, era un rechin care-si ducea puiul pe el :)
n-am vazut pisici. deci,  o sa mai mergem la Zoo asta :) 
           O zi faina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu