;

duminică, 23 septembrie 2012

Biblioteca Oraseneasca Tasnad - inaugurare

          Vineri, 20 septembrie, am avut deosebita bucurie de a participa la inaugurarea Bibliotecii Orasenesti Tasnad, judetul Satu Mare. In prezenta unui public numeros, personalitati locale si prieteni ai bibliotecii au  vorbit foarte frumos despre carte, despre importanta lecturii si despre importanta conectarii la informatie. 
         Dupa taierea panglicii, s-a oficiat slujba de sfintire a bibliotecii, apoi un scurt moment artistic  "Procesul literar al lui Nica a lui Stefan a Petrei"  realizat de copiii clasei a VII-a de la Scoala Generala Tasnad.


          O biblioteca mare, frumoasa, adaptata timpurilor in care traim, spatii largi si luminoase iti asteapta utilizatorii la Tasnad!  Biblioteca, partenera in cadrul programului national Biblionet, dispune si de patru calculatoare conectate la internet, imprimanta, scaner si un video proiector. 
          Se prefigureaza activitati interesante, mai ales ca acum si spatiul permite acest lucru, ba, mai mult, autoritatile locale au promis ca in curtea bibliotecii vor ridica si un amfiteatru :).
            


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu