;

luni, 12 decembrie 2011

Zilele astea, Busteni, Sinaia

            Avem o tara frumoasa! Era, zilele astea o campanie super-mega-mediatizata cu tema "de ce iubesc Romania" si eu n-am avut niciun chef sa scriu despre asta. Mi se parea ca e prea la vedere patriotismul asta si ca toata lumea declara asta numai pentru ca e 1 Decembrie! De ce nu s-ar isca o campanie pe 1 august sau 1 aprilie pe tema asta, stie cineva? Mda, zilele astea am participat la Conferinta Internationala a Trainerilor Bibliotecari, Sinaia, 8-9 decembrie. A fost o experienta extraordinara si mi-a placut grozav :) Sa intalnesti atatia oameni faini intr-un singur loc nu-i lucru putin. M-am bucurat sa vad atatea idei frumoase, atatia oameni deschisi si implicati cu toate ca, repet, chestia cu "trainereala" e una pro bono. S-au intamplat atatea lucruri frumoase acolo ! :) pentru ca bibliotecarii sunt niste oameni speciali. 
            Mda, ziceam ca avem o tara frumoasa, fiindca am pornit din timp :D, am avut vreme sa mergem si pana la Busteni. Interesant ca la Busteni era zapada pe nord si uscat si soare pe sud. Adica ne-am dus pana la cascada Urlatoarea prin zapada, am intalnit si doi oameni (de zapada:) ) + o veverita, si  pe drumul catre castelul Cantacuzino, uscat :)
           Am intalnit si-o pisica aristocrata :) dupa cum se vede.  Am avut o zi excelenta!  si de abia astept sa ma reintorc la Busteni. Mi-a parut rau ca nu m-am echipat corespunzator, dar cine se gandea ca vom ajunge si la Busteni, ar fi fost mishteaux sa urcam pan` la Cruce, asa senin era :) si zapada :D. Inca n-am ajuns la Crucea de pe Caraiman pe zapada. Dar mai sper :)
           PS: Sa ai o zi frumoasa!
           P.S.La multi ani, Josie! >:D<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu