;

luni, 4 februarie 2013

Mizerabilii (2012, film)

         Mi-am facut curaj si m-am uitat la filmul Les Miserables (Mizerabilii). Curaj pentru ca tine trei ore si curaj pentru ca stiam ca e musical. Nu sunt eu obisnuita cu muzica asta si filmul a fost lung, dar este un film fain. Il recomand din toata inima. Mie mi-a placut si cartea.
         Filmul e interesant, machiaje super, decoruri si costume tot asa, actori mari,  e impresionant. Filmul e cotat 8,1 la IMDB, deci trebuia sa fie bun.

         Mie imi place tare mult de Anne Hathaway (am descoperit-o demult cu filmul The Princess Diaries) si rolul din filmul asta, Fantine, e de Oscar, parerea mea. Fantine transmite atata emotie, mie mi-au dat si lacrimile, dar nu sunt eu cel mai bun exemplu :), n-are cum sa nu placa. 
         Interesant ce bine canta actorii astia! Nu m-am gandit la asta si nu m-asteptam. Personajele sunt bine alese, faini si Javert (Russel Crowe), Jean Valjan (Hugh Jackman) si Cosette.
         Recomand :)

2 comentarii:

  1. Asta cu nota mare pe imdb, e vrajeala pe fata, sunt o gramada de filme proaste cu note mari, nu ca asta ar fi prost, asta e super realizat, si sunt o gramada de filme fenomenale, dar cu nota mica, e in functie de cati si ce voteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. da,oamenii mai voteaza si cu sufletul :)
    filmele bune, dar cu nota mica, ma gandesc ca n-au fost promovate cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere