Aveți o pâine neîncepută? S-a întărit un pic și nu mai pare așa de bună?O puteți tăia în cuburi până aproape de bază, ca în imagine. Puneți bucățele de cașcaval, ceapă mărunțită și picurați puțin ulei de măsline. (Eu o sa pun si niste feliute sa slanina.)
Înveliți-o într-o folie de aluminiu, ca să nu se usuce și să devină foarte tare.
Puneți-o apoi în cuptor, atât cât se topește cașcavalul. Cam 10 minute, dacă aveți deja cuptorul preîncălzit..
Notă. După ce s-a topit cașcavalul, o mai puteți lăsa puțin la cuptor, neînveliă. Asta dacă o vreți mai crocantă.
Reteta asta am gasit-o pe FB (Femeia cocheta, am mai vazut nste chestii dragute acolo).
Mi se pare ca arta grozav si o sa si fac intr-o buna zi.Nu stie cat de buna e dar sper ca e MINUNATA, mie imi ploua in gura cand o vad.
Daca faceti let me know!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu