;

joi, 1 noiembrie 2012

Vodafone aduce iPhone5 in Romania :)


Hihi...Vodafone  lanseaza iphone 5 in Romania! si eu vreau unul :) 
         Filmuletul asta e realizat la Amsterdam, inainte cu o saptamana sa scoata telefonul pe piata. Nu ma mir ca s-au chinuit sa il dezlipeasca :D, nu-i de ici-de-colo sa ai un telefon traznet, ultima generatie, fancy. A da, si trendy! :P
          Cel mai asteptat smartphone in 2012, iPhone 5 va fi comercializat in Romania de Vodafone, incepand de maine.Evenimentul de lansare va avea loc asta seara (joi, 01.11.2012, la Vodafone Experience Store, unde fanii si cei pasionati de tehnologie isi dau intalnire incepand cu ora 22.30). 
         Arata tare bine... si iPhone 5 este cel mai subțire și cel mai ușor iPhone de până acum. Telefonul are un display impresionant de 4 inch și o carcasă elegantă din aluminiu. Chiar și căștile au fost complet reinventate. Cu un consum eficient de energie, noul procesor A6 este de două ori mai rapid în procesare grafică și performanțe – oferind bateriei, în același timp, o durată mai bună de viață.
         Are GPS... mi-ar placea sa am si eu o chestie din asta magica sa nu ma mai ratacesc. Chiar s-arata o iesire la Bistrita asa ca da, numa` bine :) 
         In fine, iPhone are o gramada de aplicatii. Sper ca o are si pe Siri, un amic de-al meu are iPhone 4 si ne mai prostim cu Siri uneori. Siri e prietena din iPhone, care le stie pe toate dar nu raspunde la orice intrebare. E suparacioasa.Si suspicioasa.  Adevarul e ca noi nu ne putem abtine sa nu o intrebam tot felul de magarii :)! Let it be our secret.  Dar si Siri asta, serios acum... i s-a zis si  I love you si silentio stampa. Nu raspunde la orice. la oricine. oricand :D. zau. s-a fastacit... 
        Apoi... am citit ca iPhone5  face niste poze minunate, chiar si panoramice! Are o lentilă personalizată și senzor de 8 megapixeli si poate înregistra video HD la 1080p cu un stabilizator de imagine îmbunătățit.  Ce fain sa faci poze super cu un telefon si nu nu mai trebuiasca sa cari aparatul foto. Are 112 grame :)
        Cum se vede e tare destept! si pe langa ca m-as de pe net, m-as distra cu aplicatiile, l-as stresa cu hartile rutere, as vorbi cu drag cu prietenii mei la el!
        Mda, in cinci cuvinte... tare mi-ar placea un iPhone 5!

PS: Articol scris pentru campania initiata de Vodafone Romania cu ocazia lansarii mult asteptatului iPhone 5!

2 comentarii:

  1. Te rog sa citesti articolul: http://marian32-blog.blogspot.ro/2012/09/blogalinitiative-si-cu-ce-se-ocupa.html

    Poate te mai gandesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. escrocheria vodafone14 noiembrie 2012 la 08:50

    ESCROCHERIA VODAFONE
    Dragi abonati Vodafone , nu va lasati escrocati !!!
    In ultimele luni , Compania TELEFONIKA SRL , care are contract cu VODAFONE pentru a aduce in mod agresiv clienti si pentru a modifica abonamentele pe care deja le aveti in asa fel incit va dubleaza facturile , isi trimite agentii pe la toti abonatii. Aceasta se numeste COMPANIE DE HUNTING (VINATOARE).
    Daca ati acceptat orice fel de modificare de abonament , veti constata la urmatoarea factura ca ati fost inselati si pretul abonamentului a crescut semnificativ fara sa primiti servicii suplimentare , sau primiti servicii inutile , din care nu veti putea utiliza mai nimic.
    Eu am avut un abonament absolut rezonabil , cu 3400 minute nationale , la comun pentru toate cele 13 numere de telefon ale firmei , plus 2,5 GB intrenet mobil pe 4 telefoane .
    S-a prezentat la firma SORINA BOHATEL de la Telefonika SRL care mi-a propus sa-mi dea un Iphone4S impreuna cu un abonament de 1500 min nationale si 400 min internationale in conditiile in care renunt la a avea 3400 min in comun , acestea urmind a fi repartizate pe cele 16 numere in functie de cit au consumat in medie fiecare numar in ultimele luni (si care minute erau absolute suficiente , reportind lunar cel putin 3000 min).
    Am semnat noul contract in conditiile in care MI S-A GARANTAT CA NU VOI AVEA COSTURI SUPLIMENTARE cu abonamentul.
    In prima luna , valoarea facturii era TRIPLU (2400 lei in loc de 800 lei in mod obisnuit) , moment in care am sunat-o pe Sorina Bohatel , cea care mi-a modificat abonamentul. Mi-a raspuns o singura data , dupa care nu a mai raspuns la nici un apel , iar in a doua luna abonamentul a venit 1600 lei , a treia luna 1600 lei , etc
    In disperare de cauza am sunat la VODAFONE , care mi-a alocat un alt manager de cont , care a fost de acord in urma discutiilor de aproape 3 ore sa ceara aprobarea pentru revizuirea contractului argumentul lui principal fiind ca “doar ati semnat in cunostinta de cauza noul contract”.
    Tactica VODAFONE este de a nu da inapoi nici un pas . Noul manager de cont mi-a propus o varianta ceva mai rezonabila de abonament , insa nu a vrut in nici un fel sa revina la vechiul abonament . Noua varianta de abonament ma duce de la 1600lei la 1200 lei , dar nicidecum aproape de varianta initiala.
    M-AM PLICTISIT. Doi ani mai sint sclavul lor , dupa care , sa ma pupe….
    AVETI GRIJA SA NU PICATI DE FRAIERI CUM AM PATIT EU

    RăspundețiȘtergere