;

miercuri, 28 noiembrie 2012

Apocalipsa (ultima, din 2012 si din totdeauna) se amana!

       mda. toata lumea vorbeste despre Apocalipsa asta. am primit si eu un e-mail despre asta, ce zice calugarul tibetan  ca se va intampla pe 21 decembrie. Enervant mail, destul de trist si aiurea (pe deasupra). adevarul e ca traim cu totii o mare apocalipsa, in ultimii ani...  incalzire globala, cataclisme, inundatii, cutremure... idioti ce trag cu pusca in scoli. Dar, na, apocalipsa asta din 21 e cea mai rea dintre toate. "anterioarele" nu s-au mai intamplat pentru ca asta era cea adevarata... logic. noroc de cei de pe alte meridiane,  alte fuse orare ca mai prind o geana de lumina+electricitate in care... habar n-am ce-o sa faca, o sa se uite la televizor, probabil. o sa se dea pe net, pe facebook si o sa se joace Farmville. niste fericiti. 
         in fine, astept sa treaca si apocalipsa asta. cum multa lume vorbeste despre asta in jurul meu am citit si discutat tot felul de chestii. un articol fain, pentru cei ce se tem, va invit sa cititi aici:  http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/documentar/apocalipsa-profetia-maya-se-amana-285188.html pentru ca da, Apocalipsa se amana!
        PS: dintre toate teoriile auzite... asta cu extraterestrii care vin sa ia oamenii rai de pe pamant mi se pare cea mai tare! de ce sa ia oamenii rai? si nu pe aia buni? ce sa faca cu aia rai? 
       
       

4 comentarii:

  1. Chiar asa de ce sa nu-i ia pe cei buni?
    Deci putem rasufla usurati.....se amina
    Adevarul e ca la cita rautate exista pe pamint mai avem nevoie de apocalipsa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D. se amana :). asta e important.
      o sa ii ia pe aia rai pentru ca extraterestrii vor sa se pedepseasca! or fi facut ei ceva rau :)

      Ștergere
  2. Atat de mult s-a mediatizat acest subiect! Probabil pentru ca prinde la public, creeaza audienta etc
    Insa pana la urma nu sunt decat niste vorbe aruncate aiurea.

    RăspundețiȘtergere