;

miercuri, 11 aprilie 2012

MasterChef, imi place

          m-am uitat la MasterChef de la inceput pentru ca imi place ideea de oameni entuziasti. incantati. talentati. emotionati. care pot sa-si puna sufletul pe tava in timp limita. care stiu sa lupte. si sa piarda. si sa castige. si sa faca ceva frumos, cu mana lor, din pasiune.
          eu sincer m-am ingrozit la inceput. inteleg ca Cheful intr-un restaurant tranteste tigai, arunca mancare, zbiara si face orice pentru ca toti clientii sa mearga multumiti la ei acasa si da, sa duca si vorba buna mai departe, de ce nu? dar, la o emisiune, care da are o miza mare, sa trantesti, sa umilesti niste participanti, niste oameni care au crezut in ei si au avut indrazneala de a fi acolo mi se pare prea de tot, prea mult. or fi ei chefi, pentru mine asta nu conteaza -eu de acasa nu sunt implicata, nu tin cu niciun participant si nici nu imi doresc sa castige vreunul anume (sau ba da, sa castige cel mai bun) - dar asta nu stiu daca le da si dreptul de a fi aroganti. nu ne nastem chefi, evoluam poate ca si in spatele succesului lor stau ani de zile de munca in bucatarie. 
           mie imi place spectacolul, ProTv face treaba faina acolo. imi plac participantii, unii ies in evidenta deja, nu neaparat cu gatitul, si tare imi plac sarcinile. pozitive :).
           na, sa vedem ce mai urmeaza :) can`t wait :)
           m-apuc de citit carti de bucate. a da, si m-apuc de gatit specialitati. si de vorbit frrrantuzeste :) 
cand ii vedeam mi-a venit si mie cheful sa incerc quelque chose... sa vedem ce-o sa iasa :D
 

2 comentarii:

  1. Si pe tine te-a furat, nu?:)))
    Am comentat si eu primul lor show.. unde au fost mai rai de atat.
    Dar acum sunt mai 'comestibili' si chiar ma voi uita in continuare. Am si chef mai mult sa gatesc de cand cu show-ul asta:))

    RăspundețiȘtergere
  2. :D pai da. iti da asa un impuls. ma gandesc ce-as fi facut si eu cu "oul" ala :D... ma gandesc sa imi caut pe net un sezon din alta tara, ca asa cu taraita, o data pe saptamana e prea putin :)

    RăspundețiȘtergere