;

joi, 25 octombrie 2012

Casa viselor mele :) - reloaded

Textul de mai jos l-am scris acum un an, in septembrie... :) a fost funny sa redescopar casa viselor mele :D.
"Am vazut melcii astia intr-un parc. Era plin de melci in parcul acela, nu stiu cum si de ce, si ma-ntrebam cum (li) se zice corect, casa cu etaj?
             Si ma gandeam ca, daca ar fi sa am o casa, mi-ar placea sa fie cu etaj. Etajul sa fie o mansarda cu ferestre mari, inclinate, facute  "sa reziste-sa reziste",  prin care sa ma pot uita-holba-zgai-binocla cand ninge sau cand ploua, cand stelele cad pe mine, cand trece curcubeul fix deasupra mea, asta s-ar intampla adeseori, cand cad frunzele din nuc (casa asta trebuie neaparat sa aiba si ea nucul ei,cum altfel?, in care sa ma pot urca sa mananc cirese sau sa citesc), sau sa vad pasarile, garantat si-ar face cineva cuib acolo, mi-ar placea sa fie o barza. 
           As mai primi si o veverita, bine fie doua, cu neamuri cu tot, sa nu se plictiseasca, ca si eu sunt un om ocupat si nu pot sta cu ele tot timpul. Mitzanu ar fi si el acolo, intr-un hamac, ar citi tot cartile mele preferate, din pacate.Spun din pacate ca are si niste proaste obiceiuri si isi ascute ghearele de cotor, habar n-am ce-n seamna asta!, desi l-am intrebat o data, el tacticos (ca si cum nu de el era vorba) a sters-o pisiceste+englezeste.        
          Tot casa aia ar avea si niste/multe flori colorate, din alea care zambesc la trecatori. Garofite si maci si floarea soarelui. "
      Ma gandesc acum ce ii mai lipseste casei mele ca sa fie fengshui si zen :D. Daca intri pe www.piatraonline.ro iti vin tot felul de idei! Fiindca mi-ati stricat feng-shuiu, vorba cantecului de la Taxi, neaparat imi trebuie si o fantana arteziana ca aici.
         Prin curte as face niste carari pana la gratar, nuc si pana la fantana pavate cu placi din astea!  :) siiii... pe ici, pe colo as ascunde strategic niste sticle in bolovani.



3 comentarii:

  1. Interesant nucul asta care face cirese :))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. :) eh, ciresele... ciresele mi le-as culege din cires :D. era un banc cu porcusorul isteric care manca sa zicem cirese intr-un nuc. si-l intreaba cineva ce face acolo? el, mananc cirese.pai cum mananci cirese? si el, isteric fiind... MI LE-AM ADUS DE ACASA!

    RăspundețiȘtergere
  3. oricum nucul conteaza :)))....ca ciresele pot creste si in nuc pana la urma daca trece porcusorul pe acolo:D

    RăspundețiȘtergere