;

luni, 25 noiembrie 2013

Fii mai bun

          Nu ne nastem egali si nu avem drepturi egale.Si nici sanse egale. Sa fim seriosi. Sunt unii care au (mult/putin, nu conteaza dar se descurca) si altii care n-au nimic, care traiesc de pe o zi pe alta.  
          Odata, intr-o iarna, era o campanie umanitara si organizatia CARITAS din Satu Mare daruia pentru necajiti paine unsa cu untura si ceai fierbinte. Ma intrebam daca chiar se vor duce oamenii si spre mirarea mea, da, s-au dus si in numar foarte mare chiar... Am aflat atunci ca pentru multi painea si ceaiul acela erau biletul de trecere peste inca o noapte friguroasa, peste inca o iarna, peste inca un an poate... 
          Nu stiu daca pana atunci traiam intr-un glob de sticla dar, de atunci, am inceput sa-i vad cu adevarat pe oamenii strazii... flamanzi si goi, mai ales flamanzi.
         Am aflat de campania pe care a initiat-o Campofrio https://www.facebook.com/CampofrioRomania si World Vision Romania https://www.facebook.com/WorldVisionRomania alaturi de magazinele Carrefour Romania cu ocazia Zilei Recunostintei.
          Campoforio vrea sa daruiasca 8000 de sandvisuri pentru copiii nevoiasi din judetul Dolj. Fiecare produs Campoforio achizitionat in perioada 21-28 noiembrie din magazinele din reteaua Carrefour se transforma intr-un delicios sandvis.. Stim mai cu totii cum e sa iti fie foame si sa astepti sa ajungi acasa si sa mananci ceva bun, chiar si un sandvis. Nu stim cum e sa iti fie foame zi de zi si tam-nesam sa poti manca cel mai delicios sandvis. Ce-mi place ideea lor de "sandvis delicios", parca-i vad cum mananca  si cu ochii :)! Deliciosss :D!
         Daca sta in puterea ta sa alegi produsul de la raft si vrei sa faci o bucurie (un sandvis DELICIOS :D ) unui copil flamand, alege un produs Campoforio.
         Cu siguranta tu, cititorule, ai motive sa fii recunoscator...ai acces la informatie, ai net, stii sa citesti, esti sanatos, ai un acoperis deasupra capulu si oameni dragi, sper ca ai si frigider si ca mananci cele mai bune sandvisuri din lume... si daca mai ai si alte motive zi-mi-le si mie :)! De poti sa fii mai bun, de Ziua Recunostintei sau in toate zilele, indrazneste :)!

PS:        Sub sloganul #campofriofacebine proiectul va aduce bucurie tocmai acelor a care au cea mai mare nevoie. Pentru cei care au nevoie eu am donat alimente si haine/obiecte. Campoforio, pentru ca stiti deja cine sunt cei care au nevoie de sandvisuri, n-ar fi rau sa faceti niste puncte in care oamenii sa doneze haine si alimente pentru cei care au cu adevarat nevoie.  Succes!

         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu