;

luni, 28 octombrie 2013

Avertisment : Zana Maseluta sucks!

(Draga) Zana Maseluta,
          afla ca sunt foarte suparata. Nu inteleg ce si cum se intampla, cum actionezi si, cand nu inteleg, eu ma supar (pe mine, pe altii, pe zane, pe oricine.) 
           In primul rand  nu inteleg unde ai fost atata vreme. Habar n-am cati dinti mi-au cazut in copilarie, DAR mie nu mi i-a luat nicio zana, mi i-a luat o cioara. Asa era pe vremea mea, se arunca dintele peste casa sa il ia cioara...
          Apoi, zau, nu stiu ce sa mai cred, eu stateam la bloc. Deci nici cioara nu mi i-o fi luat, desi cred, ȘTIU ca tati era extraordinargrozavsuper, cel mai bun aruncator de dinti din lume. Dar mi s-a zis ca am avut dinti slabi si tare ma tem sa nu fi fost ceva bai la detenta, na blocul mare, stii cum e...
          Tu, Zana...n-ai putut sa vii si dupa ai mei? Chiar?
        Am citit odata intr-un Reader Digest un articol despre Zana Maseluta, poate nuu stiti dar Zana Maseluta vine din America. Un baietel a descoperit ca Zana Maseluta era chiar mama lui, a surprins-o cand ii punea bani sub perna. Dupa mirarea si surpriza de a afla ca mama lui e faimoasa Zana Maseluta, copilul a inceput sa planga si sa ii reproseze ca il lasa noptile singur acasa pentru a merge la alti copii . (Nu ma pot abtine sa nu :D :D :D).  Foarte bine, vad ca mai sunt si altii suparati pe ea!
          Dar, Zano, ultima mare suparare... mi se pare nedrept sa faci lucruri cu jumatati de masura. Daca tot vii... fa o treaba ca lumea, du dintele si lasa banii sub perna. Nu stiu cati! Dar chestia asta cu  ”un leu si patruzeci de bani” mi se pare ...mult sub nivelul unei zane. Cand am auzit nuu mi-a venit sa cred ca poate face o zana asa ceva.  
         Am gasit partea pozitiva, ca totusi ai venit !!! (dom`le, cum te astepta!), si am incercat sa ma bucur alaturi de cel stirb dar NU am putut. 
          
           Acum, daca stau sa ma gandesc bine... poate ca era mai bine cu cioara aia. serios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu