;

miercuri, 28 mai 2014

Descoperă lumea prin Spray Painting, implica-te si tu!

       „Descoperă lumea prin Spray Painting”, un proiect unic în România ce vine în ajutorul copiilor cu nevoi speciale care vor beneficia de niste ateliere gratuite de terapie prin arta, folosind tehnica grafitti. 
     
        “Descoperă lumea prin Spray Painting” este un atelier de dezvoltare personală ce își propune o înțelegere mai profundă a copiilor cu autism, sindromul Down, deficiențe locomotorii sau de auz, prin această metodă de pictură.


           Timp de 4 luni, în perioada iunie – septembrie, zeci de copii pot avea ocazia de a se dezvolta în cadrul a 20 de ateliere de spray painting, realizate în colaborare cu diverse ONG-uri, precum și la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, București.

         Copiii vor învăța cum să picteze cu spray-uri graffiti și își vor da frâu liber imaginației folosind unelte noi pentru operele lor, urmând ca în luna septembrie să expună tablourile realizate în cadrul unei expoziții deschise publicului larg.
         
          O echipa de tineri faini si-au propus sa duca la bun sfarsit acest proiect. Eu il cunosc pe initiatorul acestui program, pe Florin Badita, si pentru ca ideea lui mi se pare frumoasa  am ales sa scriu astazi despre ea.  

          Cum va puteti implica voi si/sau prietenii vostri? Puteti sustine organizarea acestor ateliere cu o donatie pe site-ul campaniei http://potsieu.ro/campaigns/descopera-lumea-prin-spray-painting-2/ 
 (asa se face plata, trebuie sa apasati pe butonul Sustine, care e chiar langa poza de sus, iar apoi optati pentru o donatie (15,35, 60,100 lei etc). De mentionat, ca la fiecare suma exista o recompensa, pe care o veti primi, la finalul atelierelor (wallpaper, tablou, semn de carte, felicitare. etc) 
             Pagina de facebook a proiectului    https://www.facebook.com/SprayPainting.Romania
             Pentru a dona trebuie sa completati datele:  nume, prenume, email, sa-va aleageti un nume de utilizator,  iar la final introduceti datele cardului. Dureaza maxim 3 minute :)! 
             Hai, ca nu-i greu! :)

Un comentariu: