;

sâmbătă, 13 iulie 2013

E complicat! Am fotografiat neprevazutul :)

         Traiesc de cateva zile o poveste X-files...vinerea trecuta tam-nesam pica netul.Eu ma enervez. Apoi imi dau seama ca nu netu`i cu probleme. Ah, ce bine! Curentul! Na, mare lucru... zic si eu. Nu umblu la tabloul de siguranta, n-am curaj, ca mi se pare ca"-i bate inima, curentului" intr-un perete. 
         Apoi, zice expertul, face SCURT! Na, asta este, sa plec de acasa, se lasa cu victime? Nuuu. Ok. Curentul la 3 prize merge, becurile merg, celelalte prize NU MERG. Adica fix bine cat sa stea centrala in priza, frigiderul si sa facem o retea de prelungitoare prin casa, mai ceva ca-n Matrix. Vine curajosul acasa, de la tabloul de siguranta nu se poate repara nimic, e vineri seara (vinerea trecuta!!!), las` ca maine vine cineva. 
         Primul electriacian zice...O SA VIN. Inca nu a venit. Nici nu il mai asteptam.
         Dupa doua zile, al 2-lea...sunt la mare. E urgent? Da de unde, nu. Stai linistit. Avem lumanari!
       Siiii, al 3-lea a venit ieri, zicea ca vine joi. Execelent si asa. Omu` parea ca se pricepe. Zice... E COMPLICAT! :) si incepe sa caute DUZE. Gaseste el 1, nu aia buna, si normal, Murphy nu doarme niciodata, ca "asta de intrare sunt si caut de iesire. 
           Nu stiti unde e?" Sa moara Veta, pe mine ma intreaba??? 
           Si alea de le-a facut gaura, de nici n-am stiut de ele, acoperite de tencuiala si zugravite?Si aia de a facut gaura in perete si TA_NAM, ghici: nu era :)!!!


           Hellllooo! Na, tre ` sa fii tare odihnit cand vine electricianu! Asa intrebari grele eu n-am mai auzit niciodata. A plecat, azi nu vine ca e ocupat, vine maine si noi sa mai cautam duze :). Aha, daaa, ce mare lucru, caut. Mut mobila si fac gauri peste tot pentru ca e weekend si sunt odihnita, pentru ca pot! Adica na, si multumirea e mai mare, de ce sa ma enervez ca vine si face gauri alandala cand pot eu sa le fac!
         Sunt destul de calma, asta numai datorita faptului ca avem acele 3 prize functionale si ca  nu stau toata ziua acasa. Altfel cred ca o luam razna, plin de specialisti care mai de care, ma gandesc ca dupa ce termina asta cu curentul (depinde cate gauri mai face) tre` sa cautam zugrav asta da, super magic, de-adevaratealea :).
         Uite ca unii s-au gandit la situatii din astea. Frumos. Groupama Asigurări a dezvoltat un produs inovator și flexibil, pe care clienții îl pot modela în funcție de riscurile la care sunt expuși: Asigurarea Locuinței cu Extra Acoperiri. Inovația Groupama Asigurări continuă, produsul fiind completat prin Colecția de avantaje – o serie de beneficii și garanții adiționale produsului, prin care clientul are certitudinea unor servicii prompte și oneste, precum și proceduri simplificate.  
           Spotul e super :D!
          Acest serviciu mi se pare minunat, faci o poza, trimit ei specialistul, daca intarzie mai mult de 4 ore primesti 100 de lei.   Te scuteste de niste nervi, multi nervi. 
           Da, ziceti si voi, numai bine imi faceam asigurare pentru locuinta la Groupama cu extra acoperiri? Stateam in fotoliu, faceam poza si ...mai multe detalii gasesti aici: http://alexa.groupama.ro/

PS:    Nu uita, “Când neprevăzutul te loveşte, loveşte-l înapoi. Rămâi relaxat și… fă-i o poză!”... ca sa poti rade mai incolo :)! 

2 comentarii:

  1. Mai, in general dozele, nu "duzele", (DÓZĂ2, doze, s. f. 1. Cutie (metalică) izolată în interior, care servește la protecția unor elemente din instalațiile electrice), trebuie sa stii unde se gasesc in apartament, este normal ca electricianul sa aiba nevoie sa stie unde se gasesc, aceleasi intrebari ti le-ar pune si omul care ar veni trimis de Groupama, sa nu-ti imaginezi ca se apuca electricienii sa scotoceasca dupa ele dupa mobile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai, este evident ca n-am gasit ceea ce cautam pentru ca nu cautam ceea ce trebuie! Adica duze in loc de doze :).Sunt convinsa ca orice electrician ar fi pus aceleasi intrebari, poate nu orice electrian ar fi facut gaura aia la nimereala. Adica nu tocmai la nimereala, avea un instrument, un fel de creion care ii semnaliza ca acolo ar fi comoara. N-a gresit decat cu 50 de centimetri :). Intre timp am intrebat omul de a zidit peretele si din momentul in care a fost descoperita, in zece minute electricianul a rezolvat problema. Nu cred nici eu ca electricienii trimisi de la Groupama sunt ghicitori in doze dar, cred ca, asigurarea de la Groupama te salveaza de niste nervi si timp pierdut in asteptarea specialistilor.

    RăspundețiȘtergere