;

joi, 30 iunie 2016

Oportunitate o`SCAR (Școala Comercială Austriacă din România) sau Cum sa ajungi comerciant-vanzator bun

          Tinere,
          atunci cand iti alegi meseria ar fi frumos sa o faci din convingere, pentru ca tu ti-ai dori sa faci lucrul acela si nimeni altcineva. Adica hai sa nu ne face toti doctori, avocati si profesori daca nu e asta chemarea noastra. În România e nevoie de muncitori, secretare, instalatori și vânzatori deopotrivă!
        Tinere, fa astfel ca visul tau sa se implineasca si nu al celor din jur care mai mereu stiu ei ce e mai bine si mai potrivit pentru toata lumea. Ideea e sa fii cel mai bun in ceea ce faci, oricare ar fi domeniul tau de activitate.
          Am gasit o oportunitate faina pentru tine(rii) absolventi de gimnaziu. care si-ar dori sa lucreze in vanzari.
         Eu personal sunt sictirita de  vanzatori plictisiti, care nu stiu sa dea ziua buna,inflexibili, care se agita daca vrei sa vezi ceva pe rosu, pe verde si de ce nu, si pe albastru...care te haituiesc prin tot magazinul de zici ca esti infractor, care vorbesc pe un ton neadecvat, care in loc sa te  serveasca povestesc la telefon sau cu clientii din fata mea telenovele, aventuri, pataniile copiilor, retete...  N-am timp de divagatii inutile.
         Vorbim mereu despre cei de afara, care ofera servicii ireprosabile. Oamenii de acolo par sa stie regula clientului multumit care va reveni, probabil si cu prietenii lui.
          Acum se poate si in Romania sa inveti o meserie de la cei mai buni, inca de pe banciile scolii. Filmul de prezentare suna tare bine!


 Secția Comercială a Ambasadei Austriei împreună cu Billa, Deichmann, Hervis, C&A, Humanic, Kika și Telekom Romania continuă și în acest an programul educațional o`SCAR (Școala Comercială Austriacă din România), dedicat învățământului profesional, cu scopul de a susține formarea profesională a tinerilor din România în domeniul vânzări.
          Școala Comercială Austriacă este o alternativă pentru cei care doresc să se dezvolte pe plan profesional într-un timp relativ scurt. Cursurile cu accent deosebit pe pregătirea practică facilitează accesul rapid la un loc de muncă şi independenţă financiară. 
          Formarea elevilor începe în septembrie 2016 şi durează 3 ani, timp în care tinerii beneficiază de următoarele avantaje:
- Pregătire PRACTICĂ alături de cei mai buni profesioniști din retail în companii comerciale de renume;

- Perspective de dezvoltare a carierei în cadrul companiilor partenere;

- Certificat profesional recunoscut pe plan european;

- Prioritate la angajare în cadrul companiilor partenere;

- Bursă lunară de până la 400 de lei;

- Prime pentru excelență și alte facilități;

- Cheltuieli de transport asigurate;

- Cursurile programului o`SCAR sunt GRATUITE


            La fel ca și anul trecut, înscrierile pentru programul o`SCAR se vor realiza în trei etape:
 13-17 iunie şi 21 iunie 2016
 16-17 august 2016
 1-2 septembrie 2016

         Școala Comercială Austriacă din România (o’SCAR) este un proiect educațional, unde canditații pot învăța o meserie cu mare căutare: comerciant-vânzător în domeniile alimentar și non-alimentar (încălțăminte, fashion, sport, mobilier şi telecomunicaţii), direct de la profesioniști din companii de renume.

 
                Pentru mai multe detalii despre programul o`SCAR, accesați :  http://oscar.kiritescu.ro/

               Pe scurt,.. Tinere, dacă tocmai ai terminat clasa a VIII -a, ai la dispoziție un program de 3 ani în care să te pregătești atât teoretic, cât și practic pentru meseria de comerciant-vânzător.
                  Învață o meserie de la cei mai buni. Fii profesionist! Succes!
        
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu